Business menu 20.5. - 24.5.2024
Předkrm
- Zapečené mušle slávky s bylinkovým máslem a parmezánem 7,14
- Hříbkový krém s křepelčím vajíčkem 1,3,7,9
- Kroketa z trhaného hovězího krku, kapusta na pancette, květákové pyré 1,3,7
Hlavní chod
- Hovězí svíčková v parmské šunce, pečené grenaille, demi glace 9
- Bažantí prsa v anglické slanině, černý kořen, noky z fialových brambor 1,3,7
- Filet candáta, pak choi, vařené brambory, koprová pěna 3,4,7
Dezert
- Stříkaná krupicová kaše s přepuštěným máslem, čerstvé ovoce 1,7
- Makový závin se švestkami v rumu 1,3,7
- Sněhový dezert s čokoládovou šlehačkou a malinami 1,3,7